Närhälsan Majorna rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ och inbjudande miljö på Majornas Rehabmottagning som finns på Skärgårdsgatan i Fiskhamnen och ingår i Vårdval Rehab. Du blir en del av ett kompetent team om arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning, gemenskap och öppenhet för alla.

Våra ledord är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp och av både muskuloskeletala besvär som viss psykisk ohälsa. I arbetet kan också komma att ingå att vara verksam på en närliggande Vårdcentral inom Närhälsan en dag i veckan. I rollen som fysioterapeut ingår även utprovning och förskrivning av hjälpmedel, hembesök vid behov samt så småningom handledning av studenter. Det ställs höga krav på yrkeskompetens och självständighet samtidigt som du ska ha förmåga att samverka med övriga på enheten.

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut med ett stort intresse av att arbeta inom primärvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård är det meriterande. Vi ser gärna att du har kompetens, erfarenhet och /eller intresse av att arbeta inom primärvård med barn, kvinnohälsa och / eller psykisk ohälsa.

Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, självständighet, initiativtagande, effektivitet och flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Det krävs att du är strukturerad och har förmåga att se till helheten.

Du ska se möjligheter i konkurrensutsättningen och den vårdvalsmodell som tillämpas.

Körkort är en fördel.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/889
Kontakt
  • Ingrid Jansson, tf Enhetschef, 073-050 00 63
  • Cecilia Pehrsson, Områdeschef , 070-733 01 70
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna , 0736 - 63 68 89
Publicerat 2020-02-12
Sista ansökningsdag 2020-02-26

Wróć do ofert pracy