Närhälsan Sörhaga vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sörhaga vårdcentral är en medelstor, centralt belägen vårdcentral i Alingsås med cirka 10 minuters gångavstånd till tågstationen, för dig som pendlar. Här arbetar 30-tal anställda med olika kompetenser och erfarenheter från varierade områden inom hälso- och sjukvården. Vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar och vi lägger stor vikt vid ett gott samarbete i en positiv arbetsmiljö.

På enheten finns olika mottagningar såsom BVC, astma/KOL, diabetes, vaccinationsmottagning och psykosocialt team. Det finns förstärkning med hemsjukvårdsläkare, vårdplaneringssköterska och dietist på plats. Vi ser positivt på att bedriva forskningsarbete och därmed bidra till att driva vårdutvecklingen framåt.

Om arbetet

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete på vår vårdcentral här i det vackra Sörhaga, Alingsås.

Som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du att arbeta med telefonrådgivning, triagering samt en egen mottagning. Vid behov gör vi hembesök till våra patienter Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård samt erfarenhet från vårdcentralsarbete.

Som person är du kommunikativ, trivs med att samarbeta i team och är van att arbeta självständigt. Du behöver vara flexibel och snabbt ställa om så vi anpassar oss efter verksamhetens behov. Du behöver ha förmåga att organisera och prioritera i dina arbetsuppgifter.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/886
Kontakt
  • Annette Olofsson, Vårdcentralchef, Tfn 0708 - 49 27 89
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, Tfn 0724 - 51 94 14
Publicerat 2020-02-12
Sista ansökningsdag 2020-02-26

Wróć do ofert pracy