Skaraborgs Sjukhus, K6, Smärtmottagningen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Smärtmottagningen vid Skaraborgs Sjukhus är belägen vid sjukhuset i Skövde. Arbetet bedrivs organisatoriskt under verksamhetsområde K6, AnOp-IVA. Bemanningen består av läkare, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Målgruppen är patienter med smärttillstånd relaterat till cancersjukdomar och andra smärttillstånd med klarlagd bakomliggande sjuklig process. För att möta upp patienternas behov av en tvärprofessionell smärtrehabilitering är verksamheten sedan 2019 breddad med paramedicinska funktioner.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska har du en samordnande roll på mottagningen.
Du arbetar med uppföljning av läkemedelsbehandling och rådgivning via mottagningsbesök, telefon/1177 och på vårdavdelningar. Du deltar i medicinska behandlingar såsom till exempel blockader och inplantation av smärtlindringssystem. Du utbildar personal inom sjukhuset, kommun och primärvård i aktuell smärtbehandling. Det kan även ingå grupputbildning för patienter inom smärtrehabilitering.
Fortbildning och handledning kommer att erbjudas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med några års yrkeserfarenhet där du mött patienter med smärta. Du har intresse för teamarbete och för patienter med långvarig smärta. Det är meriterande om du har kunskap eller utbildning i KBT. Goda kunskaper i skrift och tal i det svenska språket är ett krav. Du är en person som önskar utveckla din kompetens.
God samarbets- och initiativförmåga är av stor vikt eftersom du arbetar både i team och självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/881
Kontakt
  • Susanne Glaes, 0500-43 12 04
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-43 19 36
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-09

Wróć do ofert pracy