NU-sjukvården, Område II, Administration, Sekretariat för ortopedi

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Vi söker en medicinsk sekreterare till ortopedsekretariatet. Du kommer organisatoriskt att tillhöra Administration, område II med placering i Uddevalla.

Du kommer att arbeta i team med övriga sekreterare och kanslister för att leverera en god administration med hög kvalitet till Ortopedkliniken NÄL och Uddevalla. Du kommer främst att arbeta med journalskrivning i Melior och registreringar i Elvis och Orbit, men även övrig administrativ service. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, samt IT-vana. Erfarenhet av vårdadministrativt arbete i Melior, Elvis och Orbit är meriterande.

Det är viktigt att du är noggrann, kan arbeta strukturerat och är lätt att samarbeta med. Du är professionell i din yrkesroll, du tar ansvar och du är mån om ett gott bemötande - både till medarbetare och patienter. Vi sätter stort värde på flexibilitet och positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Provanställning kan bli aktuellt.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% - kan diskuteras
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/863
Kontakt
  • Cecilia Andersson, Enhetschef, 010-435 36 69
Facklig företrädare
  • Ulrika Andersson, Vision, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2020-02-11
Sista ansökningsdag 2020-03-03

Wróć do ofert pracy