Södra Älvsborgs Sjukhus, Neurolog- och rehabiliteringskliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Du kommer att arbeta i ett tydligt teamorienterat arbetslag och i nära samarbete med andra specialister på kliniken. Fortbildning är en självklar del av ditt arbete och vi vill stimulera både till forsknings- och utvecklingsarbete. Vi vill att du har ett gediget intresse av att arbeta inom strokesjukvård.

Utvecklande handledning av AT-läkare och läkarstudenter ingår som en naturlig del i din tjänst.

Södra Älvsborgs Sjukhus satsar på forskning och utveckling och det finns bra möjligheter att bedriva forskning. Särskilda forskartjänster kan sökas av anställda på årlig basis.

Vi bedriver ett spännande samarbete med Sahlgrenska Akademin och har sedan flera år tillbaka utbildning av läkarstudenter under deras neurologikurs.

Om oss
Neuro- och rehabiliteringskliniken består av: Neurologiavdelning med mottagning och dagvård,

rehabiliteringsmedicinsk vårdavdelning med mottagning och dagvård, reumatologmottagning, strokeavdelning, arbetsterapi rehab, central arbetsterapi och fysioterapi, enhet för dietister, enhet för logopeder, enhet för kuratorer och psykologer, ortopedteknik och fysioterapi rehab.

Verksamhetens huvudinriktning är neurologi och strokesjukvård och består av både sluten- och öppenvård. Vi arbetar även med sjukhusunderstödd hemrehabilitering för patienter med lätta till medelsvåra bortfall efter stroke. Strokemottagning finns inom enheten.

Din profil
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med bevis på specialistkompetens inom neurologi, internmedicin eller geriatrik. Du kommer att ingå i en läkargrupp som gemensamt bemannar ovanstående funktioner. Du behärskar det svenska språket på lägst nivå C1. Du har ett intresse för stroke och vi erbjuder en specialisttjänst eller överläkartjänst. Det finns stora möjligheter till eget ansvarsområde. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/858
Kontakt
  • Ulla Söderberg, läkarchef, 033-616 18 04
Facklig företrädare
  • Peter Geiger, Läkarföreningen , 033-616 13 86
Publicerat 2020-03-11
Sista ansökningsdag 2020-04-15

Wróć do ofert pracy