Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Reumatologi, Reumatologmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du som sjuksköterska kunna bidra till ökad livskvalité för dina patienter? Inom Reumatologin kan du göra skillnad! Vi behöver fler engagerade medarbetare som kan erbjuda våra patienter en vård som präglas av kunskap, säkerhet och trygghet. Tycker du som vi - att det är viktigt att patienten har möjlighet att vara delaktig i sin egen vård? Då kan du vara vår nya kollega!

Öppenvården har en tydlig profil mot klinisk forskning och består av en mottagning på Sahlgrenska sjukhuset och en på Mölndals sjukhus. Vi arbetar med att utveckla moderna arbetssätt och du som söker får gärna vara kreativ och ha en vilja att tillsammans med oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetet som sjuksköterska i öppenvården innebär ansvar och intressanta arbetsuppgifter. Sjuksköterskor i verksamheten bedriver egna mottagningar för patienter i remission och för patienter som ska påbörja antireumatisk behandling. Andra arbetsuppgifter är självständig telefonrådgivning och att rotera till behandlingsenhet och mellan våra två mottagningar. Inom Reumatologi arbetar vi i tvärprofessionella tema kring patienten och i början av din anställning kommer du att få en individuell introduktion.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Som person är du bra på att samarbeta och är tydlig i din kommunikation i mötet med kollegor och patienter. Du uppskattar det nära mötet med patienten och kan anpassa dig efter deras behov. Vid beslut om anställning ser vi självklart till personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så välkommen att ansöka redan idag!

Vill du bli en del av vår verksamhet och bidra till en vård i toppklass, där du gör skillnad för våra patienter? Hjärtligt välkommen att söka till oss inom Reumatologi!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg och/eller Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/851
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Liza Albin , 070-082 39 41– tillgänglig fr.o.m. 2020-02-25
  • Tf. Vårdenhetschef, Charlotte Svensson , 072- 510 17 68
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson , 073-331 49 42 eller 031-343 16 08
Publicerat 2020-02-11
Sista ansökningsdag 2020-03-03

Wróć do ofert pracy