Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Klinisk immunologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Trivs du på ett högteknologiskt laboratorium? Gillar du att arbeta med både manuella metoder och avancerad teknik? Om du är biomedicinsk analytiker, BMA, så kan du vara den vi söker. Antingen är du på väg mot examen, ny i yrket eller har jobbat några år.

Välkommen att söka vikariat hos oss på Immunologiska laboratoriet, Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin.

Om du väljer att arbeta på Immunologiska laboratoriet så kommer du till en arbetsplats med mycket kunskap och erfarna kollegor som delar med sig av den till dig som är ny.

Vi erbjuder våra kunder, både inom och utanför Sveriges gränser, en stor bredd av analyser. Det är vi stolta över! Vi är ackrediterade, arbetar kvalitetssäkrat och går en spännande framtid till mötes där vi både kommer att växa och byta våra teknikplattformar mot ny avancerad teknik. Hos oss arbetar du med korta eller längre utredningar, både planerade och akuta.

Vad är du mest nyfiken på?

Klinisk Immunologi bedriver utredningar vid allergi, autoimmunitet och immunbristsjukdomar bland annat för bedömning av sjukdomsaktivitet eller för att se om en behandling haft effekt.

Metoderna som används inkluderar FEIA, ELISA, immunofluorescens, immunoblotting, flödescytometri, cellulära funktionstester och molekylärgenetiska tester.

Vill du börja hos oss?

För att söka behöver du vara biomedicinsk analytiker med svensk legitimation. Erfarenhet från liknande arbete ser vi som meriterande. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Du utför laborativa uppgifter och rutiner som ingår i provhantering, analysering och svarsutlämning. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand men är samtidigt bra på att samarbeta i team och tydlig när du kommunicerar med andra. Vi tror att du trivs med att inte alltid veta vad dagen har att bjuda på, kan omprioritera och planera om när det behövs. Du gillar manuellt utredningsarbete och att samtidigt ha tillgång till den senaste tekniken som du får på ett högteknologiskt laboratorium. Och sist men inte minst, du är mån om att leverera en god service och kvalitet, tycker det är viktigt med ett gott bemötande och att kunden blir nöjd!

Vi ser fram emot din ansökan och undrar du något så är du välkommen att höra av dig till oss! Urval och intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden.Tjänsten innefattar en visstidsanställning fram till och med 2021-02-28. Det finns dock  möjligheter till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/850
Kontakt
  • Marie Mineur , 070 - 020 59 40
Facklig företrädare
  • Berit Johansson, Vårdförbundet, , 070 - 082 36 47
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy