NU-sjukvården, Område I, Internmedicin

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker ST-läkare till internmedicin med möjlighet till specialisering. Välkommen till område medicin i NU–sjukvården, en verksamhet med både bredd och spets. Medicinområdet bedriver verksamhet både i öppen- och slutenvård fördelat inom olika verksamhetsområden, som internmedicin, lung-, njur-, gastro-, endokrin- och kardiologi. NU-sjukvården har regionens största samlade akutmottagning, vilket ger goda möjligheter till lärande utifrån ett brett sjukdomspanorama.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten erbjuder ett varierat och brett arbete inom internmedicin med avdelning, öppenvård och jourtjänstgöring. Det finns goda möjligheter till fortbildning. Även forskningsmöjligheter kan inrymmas. Du handleder läkare under utbildning.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Intresse för internmedicin och eventuell specialisering, handledning och utbildning. Erfarenhet av internmedicin är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/847
Kontakt
  • Yoav Erling, ST-chef, Studierektor, vxl 010-435 00 00
Facklig företrädare
  • Fredrik Pellmé, Läkarföreningen, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-03-02

Wróć do ofert pracy