Sjukhusen i väster, Alingsås lasarett, Kirurgi- och Ortopedikliniken

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har cirka 750 anställda.

Alingsås lasarett är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus.

Beskrivning

I april 2019 flyttade vi in i vår nya fräscha lokal som bidrar till en trevlig arbetsmiljö samt moderna arbetssätt. Kirurgiavdelningen har 23 vårdplatser med både planerad och akut kirurgisk, urologisk samt palliativ vård. Vi är 50 medarbetare på avdelningen. För oss är det viktigt att nya medarbetare upplever att de får den stöttning som behövs när man är ny på jobbet. Därför erbjuds varje ny medarbetare ett mentorskap vilket även är ett led i en patientsäker vård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurgen har du möjlighet att påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet. Du har ett nära samarbete med både undersköterskor, läkare samt rehabpersonal för att skapa en god vård för patienten. Avdelningen jobbar med ständig utveckling av den personliga kompetensen hos varje enskild medarbetare.

Arbetstid

Vi värdesätter även en trivsam arbetsmiljö och prioriterar därmed balansen mellan arbete- och privatliv. Vi är därför flexibla i upplägget på tjänsten och tillsammans med dig kommer vi fram till hur just din tjänst ska se ut. Det kan exempelvis passa dig att arbeta mån-fre, övervägande natt alternativt dag/kväll, du får vara med och bestämma. Hör av dig till oss om det låter intressant och du vill prata vidare om upplägget på tjänsten annars har vi en dialog under intervjutillfället.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har du vana från kirurgisk verksamhet är det meriterande. Vi söker dig som är flexibel, god samarbetsförmåga samt noggrann då du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter och patientkategorier. Ytterligare har du en glad och positiv inställning som stämmer väl överens med avdelningen anda. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/841
Kontakt
  • Jennie Norlander, 0322 -22 63 85
  • Lillemor Löfström, 0322- 22 66 07
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-22 66 80
Publicerat 2020-03-03
Sista ansökningsdag 2020-03-24

Wróć do ofert pracy