Regionhälsan, Borås Barnmorskemottagning

Regionhälsan är en förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Vi söker nu tre barnmorskor till våra mottagningar i Borås.

Om oss

Borås Barnmorskemottagning ingår i ett område med barnmorskemottagningar i Bollebygd, Mark, Ulricehamn, Svenljunga och Tranemo. Hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015. Vi arbetar med ständiga förbättringar och tar vara på din initiativkraft.

Från och med juni 2020 kommer Borås barnmorskemottagning att delas i två mottagningar: Södra Torgets Barnmorskemottagning och Heimdals Barnmorskemottagning. 

Barnmorskemottagningarna Borås och Bollebygd har en gemensam chef och ett nära samarbete med varandra, exempelvis genom gemensamma arbetsplatsträffar och samma telefonsystem (Tele Q). Hos oss arbetar runt 24 barnmorskor och tre undersköterskor. Vi arbetar familjecentrerat och i samverkan med socialtjänst, förskoleverksamhet, BHV och biblioteksverksamhet. Vi arbetar även mot tre olika familjecentraler.

Förmåner som ingår i en trygg anställning hos oss kan du läsa om på https://www.vgregion.se/jobbaivgr/dinaformaner/

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa med arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller. Även telefonrådgivning och handledning av studenter ingår.

Hos oss arbetar du måndag - fredag. Viss kvällsmottagning ingår. 

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning.

Som person är du självständig, flexibel, har en god samarbetsförmåga. Att du har ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet. 

Villkor

Du kommer att ha din basplacering på en av mottagningarna i Borås, men tjänstgöring kan även förekomma på den andra mottagningen samt i Bollebygd.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/827
Kontakt
  • Lena Störholt, Enhetschef, 0761 - 45 49 02
Facklig företrädare
  • Jeanette Ros, Vårdförbundet, 0700 - 82 21 54
  • Eva Franzén, SRAT, 0706 - 45 72 04
Publicerat 2020-02-12
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Wróć do ofert pracy