Närhälsan Källstorp vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss:

Källstorp Vårdcentral är en väl fungerande enhet med en stabil personalgrupp och vi har cirka 9.800 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en kompetent och väl sammansvetsad personalgrupp som har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling.

Om arbetet:

Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Arbetsuppgifterna består av provtagning/analysarbete i vårt laboratorium, att assistera läkare vid patientbehandlingar/undersökningar, ta blodtryck samt EKG. Tillsyn och iordningställande av behandlingsrum, förråd mm ingår också.

Om dig:

Du är undersköterska med erfarenhet av primärvård. Det är viktigt att du har stickvana. Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att arbeta självständigt och i team. Du är van vid att organisera och prioritera ditt arbete utifrån arbetsmängd. Du är lojal, har lätt för att samarbeta och är empatisk. Du har intresse av att möta nya människor och en lyhördhet inför situationen. Du ska dela Närhälsans kärnvärden som är pålitlig - omtänksam och nytänkande.

Villkor

Anställningen är ett sommarvikariat under v. 27-32. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-08-09
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/825
Kontakt
  • Ulrika Käkelä Hedman, teamledare, 0520-494509
Facklig företrädare
  • Anne-Liz Hjelte, Kommunal, 010-4415042
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy