Närhälsan Angered vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Angered vårdcentral hittar du i nya, fräscha lokaler inne på Angereds Närsjukhus, beläget vid Angereds centrum endast 17 minuter från centrala Göteborg. Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ och mångkulturell miljö.

Vi är ett kompetent team som arbetar för att göra skillnad för invånarna. Förutom kvalitetsmässig vård arbetar vi hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande utifrån Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

En av våra kollegor går i pension och vi söker därför dig som vill arbeta med oss på Närhälsan Angered vårdcentral.

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta som mottagningssjuksköterska hos oss. Som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett omväxlande och varierat arbete, exempelvis kommer du arbeta med telefonrådgivning, bedömning och rådgivning av patienterna på plats samt arbete på vårt lab. Du kommer möta patienter i alla åldrar och situationer. Vi använder journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral och/eller mottagningsarbete är meriterande. Kunskap om verksamhetssystemet Samsa för in och-utskrivningar från slutenvård är meriterande.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Som person är du noggrann och har god organisationsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Vi ser också att du är en serviceinriktad person med ett positivt engagemang.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/824
Kontakt
  • Ann Martinius, Vårdcentralchef, Tfn 070 - 283 03 45
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy