Närhälsan Angered vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Angered vårdcentral hittar du i nya, fräscha lokaler inne på Angereds Närsjukhus, beläget vid Angereds centrum endast 17 minuter från centrala Göteborg. Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ och mångkulturell miljö.

Vi är ett kompetent team som arbetar för att göra skillnad för invånarna. Förutom kvalitetsmässig vård arbetar vi hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande utifrån Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

En av våra kollegor går på föräldraledighet och vi söker därför dig som vill arbeta med oss på Närhälsan Angered vårdcentral.

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Ditt arbete består av att möta och konsultera patienter både i telefon och på mottagningen. I dina arbetsuppgifter ingår triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning och tidsbokning samt att du driver din egen mottagning. Vi använder journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård samt erfarenhet inom primärvård.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/823
Kontakt
  • Ann Martinius, Vårdcentralchef, Tfn 0702 - 83 03 45
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy