Södra Älvsborgs Sjukhus, Neuropsykiatriska mottagningen

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Neuropsykiatriska mottagningen Borås
Neuropsykiatriska mottagningen är en mottagning där vi sätter patienten i fokus och där du som medarbetare inte skall behöver känna dig ensam. Vi gör vårt bästa för att finnas till för varandra och vet att framgång och kvalitet är något som vi skapar tillsammans. Vi är en specialiserad öppenvårdsmottagning för vuxna patienter med diagnostiserad neuropsykiatrisk problematik som är i behov av specialistpsykiatrins insatser. Vi erbjuder multimodala behandlingsinsatser för att begränsa symtom och förhindra tillkommande svårigheter. Vi arbetar tvärprofessionellt och insatserna planeras tillsammans med den enskilde och utifrån hens individuella behov.

Om våra lediga tjänster
Som sjuksköterska på mottagningen är dina arbetsuppgifter sedvanligt sjuksköterskearbete med telefonrådgivning, egna patientbesök så som nybesök, läkemedelsuppföljning samt avgränsad samtalsbehandling. I arbetet ingår även att samverka, delta vid informationskurser riktade till patienter och anhöriga samt ge stöd och sprida kunskap till medarbetare inom kliniken vid neuropsykiatriska frågeställningar.

Vi erbjuder dig en god introduktion, handledning, ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med kompetent personal.

Din profil
Vi söker dig sjuksköterska med intresse för neuropsykiatri och som stimuleras av tanken på att få arbeta i ett tvärprofessionellt team där du är med och bidrar till utvecklings-och förbättringsarbetet. Du är en person som både tar ansvar för dina individuella insatser och för teamet som helhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag från belastningsregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Har du några frågor är du välkommen att ringa någon av kontaktpersonerna nedan. 

Urvalet sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med max 4 mån yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att utöva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/802
Kontakt
  • Andreas Snygg, vårdenhetschef , 0320-77 80 64
Facklig företrädare
  • Ulrika Olofsson, Vårdförbundet, 033-616 19 65
Publicerat 2020-02-07
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Wróć do ofert pracy