Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi, Strålbehandling Göteborg

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta med strålbehandling i Göteborg?

Strålbehandlingen expanderar och utvecklas, vi både bygger ut och byter ut vår maskinpark och arbetar med regiongemensamt arbetssätt i  pappersfritt flöde. Allt för att på ett effektivt sätt i god arbetsmiljö behandla våra patienter jämställt i regionen och alltid med högsta kvalitet.

Vi är en strålbehandlingsenhet med ett 60-tal sjuksköterskor med vidareutbildning i strålbehandling. Flera av våra medarbetare är Norska radiografer med vidareutdanning i stråleterapi.

På avdelningen har vi:

1 CT, 1 MR, 6 true beam, 3 Clinac och brachyterapienhet. Acceleratorerna är av märket Varian,vi arbetar i mjukvaran Aria.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är radiograf med vidareutbildning inom strålterapi. Som person är du teknikintresserad, positiv, flexibel, ansvartagande, och har patientens bästa som ledord.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/780
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Lisa Eek Branzell, 070- 082 46 16
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031- 342 33 50
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-03-15

Wróć do ofert pracy