Närhälsan Vårgårda Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet
I din roll som kanslist är du vårt ansikte utåt. Arbetet innebär att du bemannar vår reception som är navet i vår verksamhet. I ditt arbete ger du god och kunnig service till de kunder och patienter som du möter på mottagningen samt i telefon, men också till andra vårdgivare och dina kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår remisshantering, kassaarbete samt annan administration.

Om oss
Närhälsan Vårgårda vårdcentral ligger centralt vid buss- och järnvägsstationen i Vårgårda kommun.
Kommunen har omkring 11.000 invånare och är ett expanderande samhälle med bra förbindelser till Göteborg och andra större orter i närområdet. Samhället ligger i en gammal kulturbygd med fina strövområden och det finns ett rikt föreningsliv på orten.
På Närhälsan Vårgårda vårdcentral är vi cirka 30 anställda i olika professioner. Vi har en positiv arbetsmiljö som kännetecknas av ett gott samarbete, humor och laganda. Tillsammans tar vi hand om patienter i alla åldrar utefter våra kärnvärden: Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande.

Om dig
Vi söker dig som tycker om att möta människor och ser patientkontakten som din största och viktigaste arbetsuppgift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken där du möter människor ansikte mot ansikte, gärna från vårdmiljöer (reception). Har du erfarenhet av kanslist-/receptionsarbete inom Närhälsan är det meriterande. Du har god IT-vana samt erfarenhet från och/eller utbildning i administration.

Det är ett krav att du har som lägst en utbildning från gymnasiet.

Det är viktigt att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är flexibel och bra på att samarbeta med övrig personal samt har god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Vi ser även att du lever upp till våra kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor
Tjänsten gäller sommarvikariat på heltid, 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2020-08-16
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vårgårda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/760
Kontakt
  • Marie Jöreteg, Vårdcentralchef , Tel. 072-201 56 94
Facklig företrädare
  • Helene Hansson, Vision , Tel. 070-082 27 31
Publicerat 2020-02-06
Sista ansökningsdag 2020-03-20

Wróć do ofert pracy