Närhälsan Tjörn rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Tjörn rehabmottagning! Vår verksamhet ligger i Kållekärr centrum i anslutning till vårdcentralen och nära busstationen vilket gör det enkelt att pendla. Vår härliga arbetsgrupp består av tre arbetsterapeuter, nio fysioterapeuter och två biträden. Vi utvecklar kontinuerligt fysioterapin inom vår verksamhet liksom Närhälsan i stort. Vi arbetar ständigt med att finna nya arbetssätt och metoder för att förbättra för våra patienter och få en bra arbetsmiljö.

Om arbetet

Hos oss är du ofta förstabedömare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att undersöka, utreda och behandla personer med funktionsnedsättning, i alla åldrar och med varierande diagnoser och besvär. Åtgärderna sker individuellt och/eller i grupp och utförs framför allt på mottagningen, men ibland även i patientens hem. Är du nyutexaminerad får du en mentor hos oss som hjälper dig att få en bra start i yrket.

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård eller annat polikliniskt arbete. Har du dessutom kunskap inom MDT/McKenzie, manuella tekniker, akupunktur och medicinsk träningsterapi är det meriterande, dock inget krav. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du är också intresserad av och tar egna initiativ till förbättring och utveckling. Du har alltid ett gott bemötande, är pålitlig och omtänksam. Eftersom arbetsbelastningen tidvis kan vara hög är det viktigt att du klarar av högt tempo och kan prioritera bland arbetsuppgifterna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tjörn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/756
Kontakt
  • Albin Kolberg, Enhetschef, 070-356 10 81
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2020-02-06
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Wróć do ofert pracy