Södra Älvsborgs Sjukhus, Ortopedi och geriatrisk akutvårdsavdelning (OGAVA)

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om tjänsten
Vi ska gå från 10 till 16 vårdplatser på OGAVA vilket innebär att vi nu söker fler drivna undersköterskor till vårt team. Du som undersköterska i specialistsjukvården har en avgörande roll i arbetet med att ge patienterna en trygg och säker vård i toppklass. Tjänsten hos oss innebär bland annat basal och specifik omvårdnad vid höftfraktur, amputation eller annan skelettskada hos den äldre patienten.
Detta i tätt samarbete med de andra professionerna på avdelningen. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det viktigt att du tycker om att samarbeta med olika yrkeskategorier. I teamet uppskattar vi om du tar egna initiativ och har förmågan att lösa problem.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete på en mycket trivsam vårdenhet och med gott stöd av erfarna kollegor. Vi är en enhet som arbetar effektivt med förbättringsarbete, där du också förväntas vara delaktig.

Om oss på OGAVA
OGAVA är en enhet specialiserad på geriatrisk ortopedi. Arbetet på avdelningen innebär utredning, behandling och rehabilitering av äldre patienter i det akuta skedet efter en höftfraktur, amputation eller annan benskörhetsorsakad skada.

Din profil
Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av att arbeta inom akutsjukvård med varierande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering, ortopedi eller geriatrik sedan tidigare men även annan erfarenhet av arbete i specialistvård är meriterande. Du ska vara lätt att samarbeta med samt ha ett flexibelt och självständigt arbetssätt, stor vikt
kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/752
Kontakt
  • Johan Bergfors, vårdenhetschef, 033- 616 28 98
Facklig företrädare
  • Ann-Charlotte Bredell, Kommunal, 033- 616 28 98
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy