Regionhälsan, Studierektorsenhet primärvård Fyrbodal

Regionhälsan är en förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Om oss

Studierektorsenheten är en producentneutral funktion som skall verka för Västra Götalandsregionens kompetensförsörjning inom hälso- och sjukvårdsområdet och att den verksamhetsförlagda utbildningen håller god kvalitet. I uppdraget ingår att säkerställa kliniska utbildningsplatser för vårdenheter oavsett driftsform.

Vi söker en fysioterapeut/ sjukgymnast som ska arbeta som huvudhandledare mot vårdvalsverksamheter/rehabmottagningar inom Fyrbodalsområdet.

Om arbetet

Som huvudhandledare ansvarar du för en grupp studenthandledare/studentansvariga inom primärvården enligt den organisation som gäller för handledning av studenter i verksamhetsförlagd utbildning. Du kommer bland annat, under ledning av studierektor, planera för den verksamhetsförlagda utbildningen, stödja studenthandledare i dennes uppdrag och att ansvara för kontakter mellan verksamhet och lärosäte.

Uppdraget gäller under 2 år, med möjlighet till förlängning och kombineras med arbete på offentlig eller privat rehabmottagning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast med magisterexamen, alternativt att du kompletterar din utbildning till magisternivå samt handledarutbildning minst 7,5 högskolepoäng.

Som person är du kreativ, positiv och har stort intresse för studentfrågor, handledning och pedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver även ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Villkor

Uppdraget är 20 % och kombineras med anställning som fysioterapeut/ sjukgymnast inom offentlig eller privat rehabmottagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20 %
Ort Vänersborg (Fyrbodalsområdet)
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/746
Kontakt
  • Annika Olsson Möller, Studierektor , 0739 - 93 78 76
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2020-02-06
Sista ansökningsdag 2020-02-28

Wróć do ofert pracy