Närhälsan Vara Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Vara vårdcentral är en stor vårdcentral med drygt 15. 000 listade patienter som ligger i ett mindre samhälle ute på landsbygden, med närhet till Skövde, Lidköping, Trollhättan och Alingsås. Vi är ca 60 medarbetare anställda på Närhälsan Vara vårdcentral. Vi har ett stabilt och strukturerat arbetssätt som grund i vårt arbete.

Här kan du läsa mer om vårdcentralen: http://www.narhalsan.se/varavardcentral

Om arbetet
Vi söker dig som vill arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Ditt arbete består av att möta och konsultera patienter både i telefon och på mottagningen. I dina arbetsuppgifter ingår triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning och tidsbokning. Vi använder journalsystemet Asynja Visph.

Om dig
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom primärvård.
Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-08-14
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/693
Kontakt
  • Anna-Lisa Östergaard, Vårdcentralschef, tel. 070-020 68 75
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2020-02-04
Sista ansökningsdag 2020-03-04

Wróć do ofert pracy