Hälsan och Stressmedicin, Hälsan & Arbetslivet, Göteborg, Masthugget

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Hälsan & Arbetslivet företagshälsovård arbetar utifrån ett systematiskt arbetsmiljöperspektiv (SAM) inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap. Vi deltar i ett flertal projekt, såväl regionala som nationella, inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda.

Då en av våra psykologer ska vara tjänstledig söker vi nu en ny medarbetare till enheten i Masthugget, Göteborg, till att börja med ett 6 månaders vikariat på företrädesvis 100%,
med eventuell möjlighet till förlängning.
 

Arbetsuppgifter
Arbetet sker på organisations-, grupp- och individnivå och är av främjande, 
förebyggande och återskapande karaktär. Arbetet består i att ta emot enskilda individer för samtalsstöd, medverka i rehab-processer, arbetsförmågebedömningar, konflikthantering, grupp- och ledarutveckling samt genomförande av föreläsningar/utbildningar. Du kommer att ingå i ett team på arbetsplatsen, där du samverkar med övriga kompetenser.

En utgångspunkt i arbetet är att skapa och bibehålla goda relationer med regionens chefer, HR och medarbetare. Du arbetar i team som består av ergonomer, företagsläkare, företagssköterskor, arbetsmiljöingenjör och FHV sekreterare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren leg. psykolog, eller beteendevetare, gärna med specialistkompetens inom arbets- och organisationspsykologi. Erfarenhet av arbete inom organisationsutveckling, grupp- och ledarutveckling samt utbildning inom KBT lägst steg 1 är meriterande. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet från kliniskt arbete med stort intresse för samarbete och utveckling av kundrelationer. Erfarenhet från företagshälsovård eller annat arbete inom intäktsfinansierad verksamhet prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt
Vid intresse var god gör din ansökan snarast, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång.
Uppdrag kan ske inom hela Västra 
Götalandsregionen. 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/679
Kontakt
  • Enhetschef Malin Kesje, 0730 - 53 79 73
  • HR-chef Kerstin Hammerbo, 0767 - 64 99 30
Facklig företrädare
  • Anders Ordqvist, Sv. Psykologförbund/SACO, 0707-52 07 39
Publicerat 2020-02-05
Sista ansökningsdag 2020-02-27

Wróć do ofert pracy