Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 6, Områdesstab

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Område 6 består följande verksamhetsområden; Ambulans och prehospital akutsjukvård, Neurosjukvård, Specialistmedicin, Akutmedicin och Geriatrik, Thorax, Kardiologi samt Lungmedicin Allergologi och Palliativ medicin. Inom område 6 arbetar omkring 2400 medarbetare och verksamheterna är huvudsakligen placerade på Sahlgrenska sjukhuset och viss verksamhet finns även på Högsbo sjukhus.

Om arbetet

Tjänsten som chefssekreterare hos oss är omväxlande och du arbetar med allt från att självständigt handlägga ärenden på uppdrag från områdeschefen till mötesadministration, dokument-, mail-, kalender och diariehantering. Du hanterar beställningar, fakturor och koordinerar resor och möten. Vidare är du sekreterare i olika grupper, såsom områdets ledningsgrupp. Visst administrativt stöd för områdets stabschefer ingår i tjänsten, liksom arbete med hemsidor och nyhetsbrev i samarbete med områdets kommunikatör. Du deltar i ett nätverk med områdets verksamhetsassistenter och ett nätverk för chefssekreterare. Som chefssekreterare är du direkt underställd områdeschefen och är placerad på Sahlgrenska sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning administration med flera års erfarenhet av administrativt arbete inom hälso- och sjukvård eller annan offentlig förvaltning. Du har även tidigare erfarenhet av att vara ett chefsstöd och att vara den centrala person på en avdelning som håller i trådarna.

Officepaketet samt Public360 kommer att vara två av dina främsta verktyg i arbetet och vi ser därför att du har goda kunskaper i programmen samt erfarenhet av arbete med hemsidor. Som chefssekreterare är du en viktig representant för sjukhuset både internt och externt, varvid det är viktigt att du har ett gott bemötande och en hög servicekänsla. Du har en väl utpräglad förmåga till helhetssyn och tycker om att ta ett stort ansvar och komma med egna initiativ. Du organiserar ditt arbete självständigt och har förståelse för att saker kan förändras med kort varsel. Som person är du flexibel och har ett lösningsorienterat förhållningssätt och förmågan att prioritera om vid behov. Du är lyhörd och noggrann i ditt arbete och har lätt för att samarbeta. Du ska kunna jobba proaktivt med hela arbetsflödet och förekomma problem genom att följa upp och säkerställa information. I och med att du kan komma i kontakt med känsliga uppgifter krävs det att du har en hög integritet. Slutligen har du mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/668
Kontakt
  • Områdeschef, Per Albertsson , 070 - 232 85 11
Facklig företrädare
  • Vision, Niki Blomqvist , 070 - 082 47 24
Publicerat 2020-02-03
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy