Kungälvs Sjukhus, Psykiatri, BUP-mottagning Stenungsund

Vill du bli en del av nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning
Psykiatriska kliniken har som en av få kliniker i landet barn- och ungdomspsykiatri och vuxenpsykiatri samlat under en gemensam verksamhetschef. Detta underlättar och möjliggör snabb informationsöverföring, främjar samarbete samt ökar möjligheten till korta beslutsvägar. Inom kliniken hjälper vi varandra även utanför den egna uppgiften. Vi samarbetar inom enheten och mellan enheterna. Vi har en lång samverkanstradition med de kommuner vi verkar i. Vi har tre BUP-mottagningar inom kliniken. I Kungälv har vi två mottagningar som tar emot patienter från kommunerna Ale och Kungälv medan vi på mottagningen i Stenungsund tar emot barn och ungdomar från kommunerna Stenungsund och Tjörn.

Inom BUP står vi inför stora utmaningar i form av ökat antal barn som söker vård på specialistnivå, vilket medför ändrade arbetssätt. Vi står därför i begrepp att utveckla vår verksamhet och söker en leg psykolog till vår mottagning.

Teamet består av överläkare, sjuksköterska, psykolog, socionom, arbetsterapeut, sekreterare och enhetschef. Verksamheten kännetecknas av hög kompetens och hög grad av samverkan, samt bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv. Mottagningen är belägen i centrum av Stenungsund, precis vid havet. Det finns goda förbindelser med såväl buss som tåg till och från Göteborg/Uddevalla.

Arbetsuppgifter
Utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i team men också självständigt. Vi har ofta kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst. Mottagningen har akutberedskap på dagtid.

Kvalifikationer
Leg psykolog samt intresse för barn- och ungdomspsykiatriskt arbete. Vi söker dig som har god kommunikativ förmåga och som vill vara med och utveckla nya arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att få välkomna dig som ny arbetskamrat i vårt team!

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske löpande under annonseringsperioden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/660
Kontakt
  • Ann-Katrin Bjersing, enhetschef, 0303 - 980 55
Facklig företrädare
  • Aron Odin, Psykologförbundet, 0303 - 984 40
Publicerat 2020-02-03
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy