NU-sjukvården, Område III, Administration

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Område III i NU-sjukvården samlar verksamheterna Barnsjukvård, Bild- och funktionsmedicin, Barn- och ungdomspsykiatri, Kvinnosjukvård, Laboratoriemedicin, Klinisk patologi och cytologi samt Vuxenpsykiatri.

Produktionscontrollern arbetar i områdesstaben och är direkt underställd områdeschefen. Vikarie behövs under ordinarie produktionscontrollers tjänstledighet.

Arbetsuppgifter
Dina nyckeluppgifter som produktionscontroller är att arbeta med och vidareutveckla system och strukturer för ett systematiskt arbetssätt, att aktivt stödja områdeschefen, verksamhetscheferna och enhetscheferna och deras verksamheter, i syfte att nå kunskap och inblick i produktionsresultat och därigenom skapa underlag för förbättringar.

Du ansvarar för att följa upp och utvärdera områdets produktionsbudget, analysera underlag och arbeta med olika typer av sammanställningar. Du är också en del av Västra Götalandsregionens Beredningsgrupp för tillgänglighet. Uppdraget innebär mycket självständigt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har för tjänsten adekvat högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning. Vi förväntar oss att du är flexibel och utvecklingsinriktad, initiativrik, handlingskraftig samt arbetar strategiskt och strukturerat.

Du har:

  • Analytisk förmåga i kombination med god systemkunskap.
  • Stort engagemang och framåtanda.
  • Social kompetens, gillar att arbeta tillsammans med andra och har uthållighet.
  • Vana att hantera och strukturera underlag av olika slag samt förmåga att göra analyser, dra slutsatser och presentera slutsatser på ett begripligt sätt. 
  • God kommunikativ förmåga. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser ett vikariat som sträcker sig från 2020-05-15 till och med 2021-08-15. 

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/654
Kontakt
  • Majvor Martinsson, Områdeschef, 070-653 60 71
Facklig företrädare
  • Ulrika Andersson, Vision, Fredrik Pellmé, SACO
  • Christian Sandberg, Vårförbundet, Alla nås via växeln: 010-435 00 00
Publicerat 2020-02-03
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy