Södra Älvsborgs Sjukhus, ÖVM Neuropsykiatri

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Nu söker vi dig som är specialistpsykolog där du förväntas ha kompetens för att ta ansvar och genomföra arbetsuppgifter motsvarande nivå 4 enligt Västra Götalandsregionens karriärutvecklingsmodell.

Om mottagningen
Vuxenpsykiatrisk mottagning Neuropsykiatri är en specialiserad öppenvårdsmottagning för behandling av vuxna patienter med diagnostiserad neuropsykiatrisk problematik som ADHD och Touretts. Mottagningen erbjuder multimodala behandlingsinsatser för att begränsa symtom och förhindra tillkommande svårigheter.

Om vår lediga tjänst
Som specialistpsykolog arbetar du kliniskt med särskilt ansvar för komplexa ärenden, utredningar, bedömningar och behandlingar. Du bidrar till att verksamheten arbetar utifrån evidens och beprövad, systematiserad erfarenhet. Tar ställning till och värderar olika behandlingsval utifrån patientens behov, rådande evidensläge och verksamhetens resurser.

Exempel på övriga arbetsuppgifter som kan bli aktuella:

  • Uppdrag som specialistmentor, lokal studierektor och/eller yrkessamordnare.
  • Yrkesmässigt stöd inom specialistområdet till andra medarbetare på kliniken t ex i form av handledning, utbildning, rådgivning, konsultation osv. (Du bidrar i utbildning och handledning av egen och andra professioner i verksamheten eller i utbyte med annan verksamhet.) introducerar nya kollegor
  • Ansvara för klinikövergripande utvecklingsprojekt
  • Hålla sig uppdaterad om och driva metodutvecklingsfrågor inom specialistområdet under ledning av verksamhetsledning.
  • Handleda psykologer, som går specialistutbildning, i deras vetenskapliga arbete.

Arbetsuppgifterna kan motsvara upp till ca 25 % av arbetstiden. Arbetsinnehållets fördelning inom arbetstiden växlar över tid.

Din profil
Vi söker dig som har specialistbehörighet inom neuropsykologi samt en god erfarenhet av kliniskt arbete. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt en förmåga att engagera andra. Viktigt är även att du har en helhetssyn och en god samarbetsförmåga samt är ansvarstagande.

Övrigt
Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och brottsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten tillsättas under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/604
Kontakt
  • Andreas Snygg, vårdenhetschef, 033-616 23 63, 0724-543679
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, 070-508 67 81
Publicerat 2020-01-30
Sista ansökningsdag 2020-02-29

Wróć do ofert pracy