Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

På vår administrativa enhet är vi cirka 34 medicinska sekreterare och kanslister, varav åtta är placerade på Östras sjukhuset. Vår ambition är att hålla en god service, kvalité och patientsäkerhet med stor ambition och mycket arbetsglädje. Din anställning kommer att vara på den administrativa enheten med placering på avdelning 313.

Inom verksamheten gynekologi finns det öppenvård med en akutmottagning och gynekologisk mottagning, abortmottagning samt slutenvård, avdelning 68 med benigna gynekologiska sjukdomar, avdelning 67 med onkologiska gynekologiska sjukdomar samt avdelning 313. Inom verksamheten reproduktionsmedicin utreds och behandlas patienter med infertilitet (ofrivillig barnlöshet), hormonrubbningar, missbildningar och kromosomavvikelser. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och kommer att ha möjlighet att arbeta på distans vissa arbetspass. Dina utvecklingsmöjligheter kommer att ske i samråd med dig och efter överenskommelse i din individuella utvecklingsplan. Utbildning och utveckling sker även för hela administrativa enheten varje år.

Arbetsuppgifter

Avdelningen är en veckoavdelning som har stängt på helger. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du tillsammans med ytterligare en medicinsk sekreterare servar avdelningen med administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av inskrivning av patienter, journaldokumentation, indexering inför skanning, patientregistrering, DRG-registrering, post- och telefonservice samt andra administrativa uppgifter för läkare och sjuksköterskor. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina arbetsuppgifter efter din kompetens och verksamhetens behov.

Vi arbetar i huvudsak i Melior, MedSpeech, Operätt och Elvis. Arbetet som avdelningssekreterare är både intressant och utvecklande med variation och omväxling. Beroende på dina kunskaper och personliga egenskaper kommer det finnas möjlighet till egna ansvarsområden.

Kvalifikationer

Du ska ha vårddokumentationsutbildning och mycket goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet i Melior och Elvis är meriterande.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom stor känsla för service, ansvar, noggrannhet och helhetsattityd. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på mottagningen och inom vår administrativa enhet. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter högt ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö, ansvarskänsla och arbetsglädje som ska prägla hela vår administrativa enhet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/573
Kontakt
  • Enhetschef, Christina Nordh, 070- 082 40 38
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson , 031- 343 56 99
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy