Södra Älvsborgs Sjukhus, Vårdadministrativ service

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Vi har fått ett utökat uppdrag utifrån omställningen i vården och söker därför tre medicinska sekreterare till Vårdadministrativ service (VAS). Det utökade uppdraget innebär att du som medicinsk sekreterare kommer få en nyckelroll gällande administrationen på enheten där du kommer att arbeta. Hos oss är det viktigt att du kommer arbeta med en helhetssyn för att säkerställa patientens vårdförlopp.

I huvudarbetsuppgifterna ingår
• Att fungera som stöd till vårdenhetschef genom att exempelvis föra minnesanteckningar på möten, hantera fakturor, uppdatera och upprätta riktlinjer och rutiner, sammanställa enkäter, statistik och underlag och göra beställningar
• Att arbeta med dokumentation i form av journaler, brev/intyg, remisser/vårdbegäran och bevakning av provsvar
• Att arbeta med sjukdomsklassifikation är en del av ditt dagliga arbete där du på ett så korrekt sätt som möjligt ska beskriva den vård som utförs på SÄS
• Att vara administrativt stöd till vårdpersonal genom att stötta med exempelvis bevakningsuppdrag, inkommande telefonsamtal, boka transporter eller scanning

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och utvecklande arbete på en mycket trivsam klinik med gott stöd av erfarna kollegor. Vi är en klinik som arbetar effektivt med förbättringsarbete, där du också förväntas vara delaktig.

Om oss
Vårdadministrativ service (VAS) organiserar, samordnar och utvecklar det vårdadministrativa stödet inom sjukhuset och frigör på så sätt tid för vårdpersonalen. Totalt omfattar vårdadministrativ service ungefär 300 anställda.

Din profil
Vi söker just dig som har YH- utbildning som medicinsk sekreterare eller motsvarande högskoleutbildning och är intresserad av ett omväxlande arbete där du får och vill vara med och utveckla verksamheten. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska men meriterande om du har kunskap i SÄS patientadministrativa system Melior och Elvis.
För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs att arbeta i team. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga utbildningsintyg i din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/430
Kontakt
  • Camilla Johansson, enhetschef, 033-616 48 20
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-616 20 32
Publicerat 2020-01-23
Sista ansökningsdag 2020-02-29

Wróć do ofert pracy