Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin, Geriatrik och Akutmott. Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nu behöver vi fler kollegor till oss på Strokeenheten Östra Sjukhuset!

Avdelning 354 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot strokesjukvård, med 24 vårdplatser. Vi tar även emot patienter med andra intern medicinska diagnoser.

Strokeenheten är en sektion av verksamhetsområde Medicin/Geriatrik/Akut, Östra Sjukhuset. Patienter kommer till avdelningen från akutmottagningen eller genom direktinläggning via ambulanssjukvården.

Patienterna kvarstannar på avdelningen under hela vårdförloppet och rehabiliteringstiden, detta ger att vi ökar delaktigheten och ser progressen i rehabiliteringen hos den enskilde individen. På avdelningen arbetar vi med ett gemensamt mål och det är att ge patienter och anhöriga omvårdnad, trygghet och respekt så att deras gemensamma upplevelse är att vi har bjudit in till delaktighet/lyhördhet och kunskap i omvårdnaden som vi har utfört.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Internutbildning i strokesjukvård, "Strokenålen"
  • ISP-schema, Interna utbildningar, Kompetenshöjnings utbildningar

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete. Du får två veckors bredvidgång innan du börjar arbeta självständigt. Vi använder oss av önskeschema med möjlighet att påverka arbetstiderna.

Hur ser en arbetsdag ut?

Arbetet varierar både när det gäller arbetsuppgifter och tempo. Vi arbetar utifrån nationella riktlinjer för strokesjukvård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter,arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer, dietist och tandhygienist. Avdelningen bedriver verksamhet på dygnets alla timmar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en godkänd utbildning som undersköterska. Erfarenhet av akutsjukvård och rehabiliteringsvård är meriterande. Vi ser gärna att du självständigt behärskar basala kontroller av vitalaparametrar samt kan självständigt och kontinuerligt kunna prioritera och utvärdera arbetsuppgifter. 

Du är flexibel, empatisk, humoristisk, positiv och stresstålig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/422
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Alexander Rawsthorne, 031- 343 80 67
Facklig företrädare
  • Kommunal, Satu Kousmanen, 031- 343 51 54
Publicerat 2020-03-09
Sista ansökningsdag 2020-03-23

Wróć do ofert pracy