Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativ enhet kvinnosjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

I vår administrativa enhet är vi är cirka 34 medicinska sekreterare och kanslister. Vår ambition är att hålla en god service, kvalité och patientsäkerhet med stor ambition och mycket arbetsglädje. Din anställning kommer att vara på den administrativa enheten med placering på Gynekologmottagningen. 

Inom verksamheten gynekologi finns det öppenvård med en akutmottagning och gynekologisk mottagning samt slutenvård, avdelning 68 med benigna gynekologiska sjukdomar och avdelning 67 med onkologiska gynekologiska sjukdomar. Inom verksamheten reproduktionsmedicin utreds och behandlas patienter med infertilitet (ofrivillig barnlöshet), hormonrubbningar, missbildningar och kromosomavvikelser.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du tillsammans med enhetens medicinska sekreterare servar verksamheten med administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av journaldokumentation, indexering inför skanning, patientregistrering, DRG-registrering, post- och telefonservice samt andra administrativa uppgifter för läkare och sjuksköterskor. Du kommer att ha möjlighet at utveckla dina arbetsuppgifter efter din kompetens och verksamhetens behov.

Vi arbetar i huvudsak i Melior, MedSpeech, Operätt och Elvis.

Arbetet som mottagningsskreterare är både intressant och utvecklande med variation och omväxling. Beroende på dina kunskaper och personliga egenskaper kommer det finnas möjlighet till egna ansvarsområden. 

Kvalifikationer

Du ska ha vårddokumentationsutbildning och mycket goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet i Melior och Elvis är meriterande.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom stor känsla för service, ansvar, noggrannhet och helhetsattityd. Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på mottagningen och inom vår administrativa enhet. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter högt ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö, ansvarskänsla och arbetsglädje som ska prägla hela vår administrativa enhet.

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar flextid och friskvårdssubvention.

Är du nyfiken på arbetet hos oss och vill jobba med ett härligt glatt och ambitiöst gäng så tveka inte att söka! Vill du veta mera så är du välkommen att ringa.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/419
Kontakt
  • Enhetschef, Christina Nordh, 070- 082 40 38
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson , 031- 343 56 99
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Wróć do ofert pracy