Närhälsan Kongahälla vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Kongahälla vårdcentral ligger i nybyggda Kongahälla Center. Vi flyttade in i nya lokaler i maj 2019. Vi har närmare 5200 listade invånare, listningen ökar stadigt. Här finns mycket bra pendlingsmöjligheter med Kungälvs resecentrum i direkt anslutning, alldeles vid E6.

Om arbetet

I arbetet som fotvårdsspecialist hos oss kommer du arbeta med medicinsk fotvård, förebygga fotskador, behandla fotproblem och sekundärt avlasta och skydda läkta fotåkommor och preventiv vård. Till största delen arbetar du självständigt med egen mottagning men du är också en del i teamarbetet på vårdcentralen. Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete. Möjlighet till att hyra lokalen upp till 100% för egen verksamhet finns.

Om dig

Undersköterske- och fotvårdsspecialistutbildning/medicinsk fotvård är ett krav. Vi ser att du har praktisk erfarenhet av medicinsk fotvårdsbehandling. Vi söker dig som har god förmåga att arbeta både självständigt och i team, är flexibel och kan göra självständiga bedömningar. Närhälsans kärnvärden står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper du ska ha och förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-60%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/408
Kontakt
  • Maria Fasth, vårdcentralschef, 010-4733809
Facklig företrädare
  • Anneliz Hjelte, Kommunal, 010-4415042
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-02

Wróć do ofert pracy