Kungälvs sjukhus, Geriatrik och rehabiliteringskliniken

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.

Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum.

Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Vill Du ingå i team som bedriver specialiserad vård i hemmet?
Närsjukvårdsteamet (NSVT) har i uppdrag att bedriva specialiserad vård i hemmet i samverkan med kommuner, hemsjukvårdsläkare, palliativa team och slutenvård. Arbetet är teambaserat, personcentrerat och proaktivt och bedrivs för medicinskt instabila patienter med behov av mer intensiva insatser än vad hemsjukvårdsläkare har möjlighet att erbjuda. Genom NSVT kan vi tillsammans med patient och anhöriga öka möjligheten för en förbättrad livskvalité, minskat behov av akutvård och oplanerade slutenvårdstillfällen.

NSVT består av en läkare och två sjuksköterskor. De arbetar kontorstid och har möjlighet att göra akuta hembesök senast nästkommande vardag. Inom kliniken finns strokeenhet, geriatrisk ortopedisk vårdavdelning, läkarmottagning, smärtteam, team för avancerad vård i hemmet, ljusbehandlingsenhet och rehabenhet. Inom kort startas även en medicinsk äldrevårdsavdelning som NSVT kommer att ha nära samarbete med. Läkargruppen består av specialister, ST-läkare och underläkare. Hos oss kan du få möjlighet att kombinera NSVT-tjänsten med annat du är intresserad av.

Vill du ha inflytande, känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsplatsen för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både patienterna och vi bättre!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du bör ha specialistkompetens inom geriatrik eller internmedicin, annan specialistkompetens kan vara aktuell om du har erfarenhet av arbete med målgruppens patienter och intresse för specialiserad sjukvård i hemmet.
Vi tror att du är initiativtagande, trivs med att samarbeta och har ett helhetsperspektiv på vården.

Vi är stolta över en god och öppen stämning inom läkargruppen och övriga personalgrupper. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där humor och laganda är viktiga beståndsdelar.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/382
Kontakt
  • Marie Gardtman, tf verksamhetschef, 0702-14 90 77
Facklig företrädare
  • Sandra Hellstrand, Läkarförbundet, 0303-980 08
Publicerat 2020-01-23
Sista ansökningsdag 2020-03-05

Wróć do ofert pracy