Kungälvs Sjukhus, Geriatrik och rehabilitering

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.

Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum.

Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning
Nu förbättrar vi vården för våra sköra äldre genom att profilera och koncentrera vården till en medicinsk äldrevårdsavdelning (MÄVA). Slutenvårdsplatserna på MÄVA kommer att vara till för multisjuka patienter över 75 år. Proaktiva medicinska vårdplaner och teamarbete är viktiga delar. MÄVA är placerad på Geriatrikavdelning 6 som nyligen har flyttat in i nybyggda lokaler med 28 enkelrum och 4 teamstationer. För att hålla en hög patientsäkerhet är avdelningen byggd för att stödja den patientnära och personcentrerade vården. På MÄVA kommer du att arbeta med en underläkare i tvärprofessionellt team tillsammans med sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. På MÄVA har man tillgång till dietist och kurator och avdelningen har ett nära samarbete med Närsjukvårdsteamets läkare och sjuksköterskor som ger vård i hemmet.

Vad kan vi erbjuda dig
Som läkare på MÄVA finns möjligheten att rotera mellan tjänstgöring på avdelning och i NSVT (Närsjukvårdsteamet). På kliniken finns även en strokeenhet, geriatrisk ortopedisk akutvård, mobilt palliativt team och viss mottagningsverksamhet. Utifrån intresse och kompetens finns det möjlighet till kombinerad tjänstgöring och individuell kompetensutveckling.

Vem är du
Du är specialistläkare inom allmänmedicin, internmedicin, geriatrik eller annan specialitet som kan passa tjänsten. Den vi söker har ett genuint intresse för vård av äldre och trivs med att arbeta i team. Du har god pedagogisk förmåga och vill utbilda och bidra till utveckling av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/350
Kontakt
  • Marie Gardtman, tf verksamhetschef, 0702-14 90 77
Facklig företrädare
  • Sandra Hellstrand, Läkarförbundet, 0303-980 08
Publicerat 2020-01-23
Sista ansökningsdag 2020-03-05

Wróć do ofert pracy