Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti Skövde

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Specialistkliniken Ortodonti Skövde-Falköpings arbetar med diagnostik, förebyggande behandling och behandling av medfödda eller förvärvade bett- och tandställningsavvikelser. Kliniken är remissinstans för allmän- och specialisttandvården samt privattandläkare. Ytterligare en del av klinikens uppdrag är att bedriva forskning och kontinuerlig utbildningsverksamhet samt handledning för att höja kunskapen om ortodonti och utföra en evidensbaserad behandling med hög kvalitet.

Hos oss träffar du patienter med behov av tandreglering, framförallt i åldrarna 14-19, men även mindre barn och vuxenpatienter. Vid kliniken behandlas svårare bettfel som kräver avancerad apparatur. Kliniken bedriver även en omfattande konsultverksamhet hos allmäntandvården och samarbete med övriga specialistkliniker för patienter som kräver multidisciplinärt omhändertagande. Upptagningsområdet är Skaraborg och visst resande ingår i tjänsten.

Teamarbete och kontinuerlig förbättring av verksamheten är naturliga inslag och arbetet som ortodontist bedrivs delegerat tillsammans med våra duktiga ortodontiassistenter och tandsköterskor.

Om oss
Specialistkliniken för ortodonti Skövde har två utbudspunkter, Skövde och Falköping, och vi delar lokaler med allmäntandvården. Lokalerna är nya och det är nära till bra kommunikationer. Totalt arbetar 4 specialister, 14 tandsköterskor och ortodontiassistenter samt en tandläkare under specialisttjänstgöring. Tjänsten är placerad i Skövde, men innebär arbete på båda klinikerna.

Viktiga värderingar på klinik är öppenhet, lära av varandra och glädje. Som en del av Sveriges största tandvårdsorganisation ges goda utvecklingsmöjligheter och vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv samt värnar om våra medarbetares hälsa.

Om dig
Vi söker en specialisttandläkare i ortodonti som är noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är en lojal och konstruktiv teamspelare som har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa förtroende, både hos patienter och kollegor. Om du är rätt person tar du också initiativ och ansvar och har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Du bidrar på ett engagerat och positivt sätt till ett gott arbetsklimat och att kliniken vidareutvecklas och når sina mål. 

Även du som är under ST/PG-utbildning och beräknas bli klar under 2020 är välkommen att söka tjänsten.

Om rekryteringsprocessen
Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 11.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/315
Kontakt
  • Tf Klinikchef Viktoria Stalfors, 070-2943190
Facklig företrädare
  • TT Carina Bergman, 010-441 71 90
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Wróć do ofert pracy