NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Ätstörningsmottagning US

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Kurator på ätstörningsmottagningen är en spännande befattning inom ett mycket intressant område. Nu söker vi dig som vill arbeta med att motivera och guida patienter till delaktighet och ansvar för sitt tillfrisknande inom ätstörningsproblematik. Vill du bli en av oss?

Ätstörningsmottagningen för vuxna är en specialiserad mottagning inom vuxenpsykiatrin och har hela NU-sjukvården som upptagningsområde. Ätstörningsmottagningens team består av flera olika yrkesprofessioner såsom läkare, sjuksköterskor, psykolog, sjukgymnast, dietist och medicinsk sekreterare. Vi är ett öppet och positivt team, där du blir en viktig resurs såväl i teamarbetet som i det enskilda yrkesspecifika arbetet.


Din roll som kurator på Ätstörningsmottagningen
Som kurator hos oss kommer dina arbetsuppgifter utgöras av bedömning, utredning samt behandlingsarbete. Du arbetar med patienter såväl individuellt som i grupp. Ätstörningsmottagningen ingår i ett nationellt kvalitetsregister samt i ett regionalt nätverk för ätstörningar. Ovanstående engagemang ger goda möjligheter till produktiv samverkan med kuratorer från andra ätstörningsmottagningar såväl regionalt som nationellt. På ätstörningsmottagningen erbjuder vi även dagvård som en del av mottagningens behandlingsutbud.


Kvalifikationer:

  • Socionom. Meriterande är om du är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator eller att du kommer bli behörig för en sådan legitimation under övergångsperioden
  • Dokumenterad erfarenhet av kliniskt arbete inom hälso- och sjukvården
  • Dokumenterad erfarenhet av behandling med KBT
  • Dokumenterad erfarenhet av tvärprofessionellt teamarbete
  • Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet


Övrigt
Psykoterapeutisk handledning finns.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/263
Kontakt
  • Niklas Galligani, enhetschef , tfn. 010-435 60 12
Facklig företrädare
  • Stig Roos, SSR, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2020-02-18
Sista ansökningsdag 2020-03-03

Wróć do ofert pracy