Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akutmedicin och Geriatrik, Mobila teamet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vad vill vi uppnå?

Vi vill kunna ge en tryggare hemgång för våra sköra äldre patienter vårdade inom vårt verksamhetsområde Akutmedicin och Geriatrik. Den sköra äldre patienten ges en möjlighet till ökad delaktighet, ett ökat välbefinnande och trygghet genom att i sin hemmiljö få stöttning av det mobila teamet. Med ett mobilt team som stöttar patienten och ett etablerat samarbete med både kommun och hemsjukvård kan behovet av oplanerade återinläggningar i slutenvården minska.

Nu söker vi dig som vill arbeta växelvis i vårt mobila team och på avdelning.

Om arbetet

Du kommer att ingå i vårt mobila sjukvårdsteam, som erbjuder hembesök och uppföljning till vissa patienter över 65 år. Vi vänder oss till patienter med behov av en tidig uppföljning för att hemgången skall kännas säker i relation till patientens hemsituation, status, funktion och/eller inläggningsorsak. Mobila teamet fokuserar på det aktuella sjukdomstillståndet och dess eventuella inverkan på andra av patientens åkommor, medicinering eller patientens funktionsförmåga. Den tid som patienten är inskriven i det mobila teamet är begränsad.

I teamet kommer du att arbeta tillsammans med en erfaren specialistläkare inom geriatrik eller invärtesmedicin. Arbete i det mobila teamet innebär att du växlar mellan tjänstgöring i teamet och på en vårdavdelning inom vår verksamhet akutmedicin och geriatrik. Arbetet i teamet innebär tjänstgöring dagtid, medan arbetet på vårdavdelning innebär tjänstgöring även kvällar och helg. Eftersom du arbetar både på avdelning och hemma hos våra patienter, kommer du få stor personlig utveckling.

Om dig

Vi söker nu dig legitimerad sjuksköterska som är van att arbeta självständigt och som vill kunna göra det lilla extra för våra patienter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att vårda äldre patienter. Som sjuksköterska ska du vara trygg och flexibel i din yrkesroll och du trivs med att arbeta i team. Du har en god empatisk förmåga och har ett gott bemötande till både patienter, dess närstående och kollegor. Du har lätt för att sätta dig in i patienternas behov. Körkort är ett krav för tjänsten.

Låter det intressant? Ansök via länken nedan. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Hoppas vi hörs!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/226
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Johan Borg , 072- 452 82 23
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annmarie Björk , 031-3423349/ anne-marie.bjork@vgregion.se
Publicerat 2020-01-14
Sista ansökningsdag 2020-03-16

Wróć do ofert pracy