Folktandvården, Specialkliniken för sjukhustandvård/oral medicin Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning 
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götalandsregionen vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter och sjukhustandvård. Dessutom bedriver Folktandvården en omfattande ST-utbildning. I samarbete med Institutionen för odontologi vid Sahlgrenska akademin satsar vi på framtidens tandvård genom att bedriva patientnära forskning.

Utbildningsplatserna är nationella och utbildningen kommer att vara förlagd vid Specialkliniken för sjukhustandvård/oral medicin, Odontologen, Göteborg. Klinisk tjänstgöring kan även bli aktuell på annan specialklinik för sjukhustandvård/oral medicin i regionen. Utbildningen kommer att genomföras i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter (HSLF-FS 2017:77) för tandläkares specialiseringstjänstgöring och omfattar minst tre år på heltid.

Kvalifikationer
Tandläkarlegitimation utfärdad av Socialstyrelsen samt minst två års allmänpraktik på heltid som inklusive både barn- och vuxentandvård. Du har ett målinriktat intresse för specialiteten och god kommunikationsförmåga i svenska i tal och skrift samt klinisk mognad och kapacitet. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som för oss innebär att du har ett strukturerat arbetssätt, god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är självgående och tar ansvar för din uppgift. 

Meriter bedöms enligt gällande riktlinjer.

Övrigt
Bifoga mallen för meritförteckning när du gör din ansökan. Du hittar den på vår hemsida där hittar du också mer information om ansökningsförfarandet och meritering till ST-tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/96
Kontakt
  • Klinikchef Maria Westin, tfn: 0707-66 31 03
Facklig företrädare
  • TT Ulf Johansson, tfn: 0762-676052
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Wróć do ofert pracy