Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 7

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Operation 7 Sahlgrenska, har en varierande verksamhet med patienter i alla åldrar. Vi opererar både elektiva och akuta patienter i vårt dagliga operationsprogram. På vår enhet med 4 operationssalar arbetar vi med högspecialiserad vård och bedriver läns- regions och rikssjukvård med speciell inriktning på tumörkirurgi, näskirurgi, titankirurgi, öronkirurgi inklusive cochleära implantat och avancerad scopiverksamhet. Vi utför även käkkirurgi på vår enhet och har ett samarbete med plastikoperation kring de patienter som behöver det. Vissa operationer utförs i hybridmiljö, på en operationssal med möjlighet till intraoperativ MR. Där arbetar vi i framtidens nya högteknologiska sjukhusmiljö, vilket förbättrar vården för de patienter som har behov av intraoperativ MR-undersökning.

Vill du jobba på en mindre, personlig enhet, men på det stora universitetssjukhuset, med alla dess fördelar som forskning, utbildning och utveckling? Då har du hittat rätt - välkommen till oss!

Verksamheten är förlagd dagtid måndag till fredag. Individuell introduktion utifrån dina förutsättningar.

Om arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska hos oss får du variation i arbetet, då vår verksamhet omfattar allt från dagkirurgi till avancerad rikssjukvård. Vi har ett samarbete med plastikoperation, kring patienter som behöver vård från båda specialiteterna.

Om kvalifikationer

Vi söker legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård. Tidigare arbetslivserfarenhet som operationssjuksköterska är meriterande. Erfarenhet av att arbeta i T-Doc, Melior och Orbit är meriterande

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och är trygg i din yrkesroll. Du tycker om att arbeta i team och är bra på samarbete. Som person är du flexibel och trivs med varierade arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6575
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jennie Winsnes , 0722-448111
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 0761-274544
Publicerat 2020-02-07
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Wróć do ofert pracy