Närhälsan Torpavallen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Torpavallens är en trivsam och välfungerande och trevlig enhet belägen i Örgryte/Härlanda, ett lugnt område i östra Göteborg. Arbetsplatsen präglas av högt i tak, omtanke om patienten, utvecklingsbenägenhet och samarbete över yrkesgränserna. Vi har cirka 12000 listade individer, varav en relativt stor andel utgörs av barn och unga. I vårt uppdrag ingår även läkarinsatser på BVC, två äldreboenden och hemsjukvård. Hos oss blir du en del av ett kompetent team som arbetar för invånarnas hälsa.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar. Arbetet är självständigt och omväxlande. Du sköter Din egen tidbok och bokningar. Förutom sedvanligt patientarbete på vårdcentralen är erfarenhet av handledning av AT-/ST-läkare ett plus då vi har många utbildningsläkare. BVC-arbete kan gärna ingå om så önskas.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Det är viktig att du är kommunikativ och kan såväl samarbeta som arbeta självständigt. Du har en god empatisk förmåga och ser ett professionellt arbetssätt och gott bemötande som en självklarhet. Vi ser gärna att du är intresserad av handledning, utbildning och utveckling av verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas på att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5412
Kontakt
  • Anna-Karin Dahl, Vårdcentralchef, Tfn 0722 – 09 13 34
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl: mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2019-09-30
Sista ansökningsdag 2019-12-01

Wróć do ofert pracy