Folktandvården, Åby

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi arbetar delegerat där vi strävar efter att alla ska få arbete på toppen av sin kompetens.

Folktandvården Åby har 8 behandlingsrum. Här arbetar 7 tandläkare, 5 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Sammanlagt, med klinikledningen, är vi 24 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-15.20 fredag.

Folktandvården Åby är en av Folktandvårdens VFU-kliniker och tar ibland emot studenter som går sista terminen på tandläkar- och tandhygienistutbildningarna vid Göteborgs universitet.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till v.40. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5046
Kontakt
  • Fredrik Magnusson, 010 - 441 86 10
Facklig företrädare
  • Cecilia Johansson, TT, 070-788 49 34
Publicerat 2019-09-12
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Wróć do ofert pracy