Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Avdelning 354 - Stroke

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Avdelning 354 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot strokesjukvård och vi har 24 vårdplatser. Vi bedriver Akutsjukvård med mycket kontroller av nyinlagda patienter och vi följer våra patienter från det akuta tillståndet till rehabilitering. Vi tar även emot patienter med andra intern medicinska diagnoser. Strokeenheten är en sektion inom verksamhetsområde Medicin/Geriatrik/Akutmottagning.

Patienter kommer till avdelningen från akutmottagningen eller genom direktinläggning via ambulanssjukvården. Avdelningen tar även emot patienter som har genomgått akut trombolys/trombectomi behandling. Patienterna kvarstannar på avdelningen under hela vårdförloppet och rehabiliteringstiden, detta gör att vi ökar delaktigheten och ser progressen i rehabiliteringen hos den enskilde individen. På avdelningen arbetar vi med ett gemensamt mål och det är att ge patienter och anhöriga omvårdnad, trygghet och respekt så att deras gemensamma upplevelse är att vi har bjudit in till delaktighet/lyhördhet och kunskap i omvårdnaden som vi har utfört.

Vi tror att just du behövs för att vi ska kunna ge dig och dina kollegor en positiv arbetsmiljö där målet är att våra patienter ska uppleva den bästa möjliga vården och du som medarbetare ska känna dig betydelsefull!

Hos oss får du internutbildning i strokesjukvård, "Strokenålen" samt ISP-schema.

Om tjänsten

Arbetet varierar både när det gäller arbetsuppgifter och tempo. Vi arbetar utifrån nationella riktlinjer för strokesjukvård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer, dietist och tandhygienist. Avdelningen bedriver verksamhet på dygnets alla timmar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet av akutsjukvård. Du kan självständigt behärska basal kontroller av vitalparametrar samt prioritera och utvärdera arbetsuppgifter. Erfarenhet av akut strokesjukvård är meriterande.

Som person är du stresstålig, flexibel, dynamisk, ansvarstagande, empatisk, positiv och har humor. Intervjuer och eventuell rekrytering sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4839
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Alexander Rawsthorne, 031-343 80 67
Facklig företrädare
  • Kommunal, Satu Kousmanen, 031- 343 51 54
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Wróć do ofert pracy