Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hud- och könssjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

 ”För mig som chef är det viktigt att medarbetarna känner engagemang och ansvar för sina arbetsuppgifter samt är trygg i sin yrkesroll. Som chef arbetar jag med frihet under ansvar. Hos oss kommer du att få en tydlig och närvarande chef som gillar utveckling. Hoppas du väljer att söka till oss.”

Om oss

Inom vår verksamhet (VO) Hud- och könssjukvård har vi ett stort utbud av vårdinsatser av skiftande karaktär som olika former av tumörbehandling, sårverksamhet, ljus- och laserbehandling, yrkes- och miljörelaterade hudproblem, utredning och behandling av svåra hudsjukdomar och könssjukdomar.

Inom den administrativa enheten är vi 22 stycken medicinska sekreterare och administratörer som alla arbetar i nära samarbete med verksamhetens övriga professioner.

Är du medicinsk sekreterare och vill ingå i ett ambitiöst gäng som strävar efter ständig utveckling tillsammans då är VO Hud- och könssjukvård något för dig! Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet, att hjälpa varandra är för oss en självklarhet!

Om arbetsuppgifter

Vi behöver nu en sekreterare till vår nya utredning- och behandlingsavdelning där sekreteraren arbetar i nära samarbete med läkare och vårdpersonal för att ge våra patienter den bästa vården. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att skriva diktat på plats vid behandlingskonferenser, hantering av konsultremisser, sedvanlig diktatskrivning och varierande administrativa arbetsuppgifter. De medicinska sekreterare som arbetar inom vår verksamhet har kunskap om alla olika behandlingar och mottagningar. Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du också aktivt med sjukdomsklassificering.

Om kvalifikationer

Vi söker dig som genomgått en vårddokumentationsutbildning, tycker att det är roligt att skriva, är positiv och nyfiken och ständigt vill lära dig nya saker. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Melior, ELVIS och ReMIX.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så ansök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4825
Kontakt
  • Enhetschef, Eva Stals, 031-3427003
Facklig företrädare
  • Vision, Niki Blomqvist, 070-082472
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-12

Wróć do ofert pracy