Folktandvården, Skärhamn

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Skärhamn har 10 behandlingsrum. I dag arbetar 5 tandläkare, 5 tandhygienister och 9 tandsköterskor hos oss. Sammanlagt är vi 21 medarbetare. Klinikens öppettider är 07.20-17.50 måndag till tisdag och 07.20-15.50 onsdag till fredag.
Hos oss arbetar du med en stor variation av barn- och vuxentandvård i ett nära samarbete med våra duktiga tandsköterskor, tandhygienister och tandläkare. Flexibilitet och ett positivt sätt värderar vi högt.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4649
Kontakt
  • Klinikchef: Anna-Lena Johansson, 076-3376642
Facklig företrädare
  • SRAT: Annelie Franzén, 070-5985740
  • Vision: Ylva Lomgård, 070-2214137
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-11

Wróć do ofert pracy