Södra Älvsborgs Sjukhus, Vårdenhet för palliativ och gynekologisk vård

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om verksamheten
Vår cytostatika mottagning är bemannad måndag till fredag och är placerad på den gynekologiska vårdavdelningen, där vi bl a behandlar kvinnor med gynekologisk cancer. Vi ger drygt 700 behandlingar per år och vi arbetar enl standardiserade vårdförlopp. Det finns idag två cytostatika ansvariga medarbetare varav den ena byter tjänst inom kliniken och vi behöver därmed en ny medarbetare för att behålla tryggheten och tillgängligheten för våra patienter. Målet för kliniken är att tillgodose kvalité och säker vård i vårt omhändertagande av patienter. 

Om tjänsten
Vi söker dig som i huvudsak vill arbeta med våra cytostatika patienter. Har du kontaktsjuksköterskeutbildningen är det en merit annars ser vi gärna att du går utbildningen. Vi arbetar i team så vi vill att du trivs med att samarbeta likaväl som du är initiativrik och självgående. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ kompetens. Du har förmåga att se helheten och att ta hänsyn till rådande omständigheter och anpassa dig därefter. Viss helgtjänstgöring kan ske på vår gynekologiska vårdavdelning.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av cytostatika och eller vård av cancerpatienter.

Övrigt
Bifoga giltig yrkeslegitimation med din ansökan! Urval och intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det kliniska basåret via denna länk: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4632
Kontakt
  • Lena Thelin, vårdenhetschef, 033-616 1937
Facklig företrädare
  • Annicka Almén, Vårdförbundet, 033-616 1000 (vxl)
Publicerat 2019-08-20
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Wróć do ofert pracy