Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos, Avdelning 240

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
På Mölndals sjukhus ligger avdelning 240 som är en heldygnsvårdsavdelning med 13 vårdplatser för patienter med psykosdiagnos i det akuta skedet av sjukdomen. Vi arbetar med att skapa lugn och trygghet, tillgodose de basala omvårdnadsbehoven och normalisera patientens tillvaro. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt i syfte att göra patienterna mer delaktiga i sin vård.

Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och tillsammans med dina kollegor. Vi kommer att välkomna dig och ge dig de bästa förutsättningarna som nyanställd hos oss, genom en individuell introduktion som kommer följas av interna utbildningar och föreläsningar. Du kommer att bli erbjuden förkortad arbetstid på natten och det finns även möjlighet för dig som vill utvecklas mer och vill studera till någon specialistutbildning inom psykiatri.

Vi är en hälsofrämjande arbetsplats där vi anser att det är viktigt att det finns en balans mellan arbete och fritid. Vi bedriver hälsofrämjande aktiviteter på arbetsplatsen och du kommer att få friskvårdsbidrag.

Om arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss är du ansvarig för den psykiatriska och somatiska omvårdnaden av patienten. Du har en arbetsledande roll i det dagliga avdelningsarbetet där du leder och fördelar arbetet för dagen. Vi arbetar i team runt patienten där du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska tillsammans med två skötare för en omvårdnadsgrupp. Du har ett tätt samarbete med läkare, sjuksköterskor, skötare och kurator på avdelningen samt samverkar med psykiatrisk öppenvård, socialtjänst och kommun.

Vi ser att du är en person som har ett genuint intresse av att hjälpa medmänniskor i behov av vård och önskar utvecklas i din roll som sjuksköterska då vi vi söker medarbetare med ett engagemang och intresse för utveckling av vården.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller med några års erfarenhet. Har du specialistutbildning inom psykiatri eller några års erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa är det meriterande. Är du en lugn, trygg och stabil person med empatisk förmåga och ansvarskänsla som har lätt för att samarbeta så kommer du att trivas hos oss!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4417
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Soheila Jaladat, 070-529 66 27
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Rickard Soleby, 031-343 22 25
Publicerat 2019-08-06
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Wróć do ofert pracy