NU-sjukvården, Ätstörningsmottagning Uddevalla sjukhus

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du arbeta med att motivera och guida patienter till delaktighet för sitt tillfrisknande inom ätstörningsproblematik?

Då kanske du är vår nya fysioterapeut/sjukgymnast!  

Om oss
Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast till våra Ätstörningsmottagningar inom Vuxenpsykiatri och Barn- och ungdomspsykiatri. Våra mottagningar har gemensamma lokaler och vi delar vissa professioner som allihopa arbetar för en sömlös vård.

Vi består av olika yrkesprofessioner som läkare, sjuksköterskor, skötare, socialpedagog, kurator, psykolog, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och medicinsk sekreterare. Tillsammans är vi ett öppet och positivt team där du blir en viktig resurs likväl i både teamarbetet som i det enskilda arbetet.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss utgörs dina arbetsuppgifter av bedömningar, behandlingar, klinisk aktivitets- och funktionsträning, utformning/rådgivning av individanpassad fysisk aktivitetsnivå av barn/ungdomar och vuxna med ätstörningar. Behandling utförs både individuellt och grupp.

Vi söker dig som är trygg i rollen som fysioterapeut/sjukgymnast. Du trivs med att arbeta både för och med människor, har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi arbetar teambaserat på båda enheterna.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av att arbeta med målgrupperna. Yrkeserfarenheterfarenhet inom psykiatri är meriterande.

Meriterande är utbildning och erfarenhet av basal kroppskännedom, psykomotorisk fysioterapi, stabiliseringsträning, utbildning/erfarenhet av KBT eller andra psykosomatiskt inriktade behandlingsmetoder.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4412
Kontakt
  • Stefan Svanström, enhetschef Vuxenpsykiatri, tfn 010-435 63 22
  • Barbro Bäckström, enhetschef Barnpsykiatri, tfn 010-435 17 81
Publicerat 2019-08-06
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Wróć do ofert pracy