Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kardiologi, Avdelning 92-93

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Hjärtintensivvårdsavdelning 92/93 bedriver högspecialiserad vård med rikssjukvårdsuppdrag samt avancerad länssjukvård. Avdelningen har ett högt in och utflöde av patienter ,vi har ett nära samarbete med ambulanssjukvården och jobbar med direktinläggning via ambulansen. Enheten är uppdelad i eftervårdsplatser och HIA platser. På avdelningen vårdas patienter med akut kranskärlssjukdom såsom hjärtinfarkt, instabil angina. Här vårdas patienter med olika grad av hjärtsvikt och även dem med olika typer av arytmier.

Som ny medarbetare hos oss får du en strukturerad introduktion med bland annat fördjupad kunskap i EKG tolkning. Delar av introduktionen hålls av våra avdelningsinstruktörer. Vi är stolta över kunna erbjuda vidareutbildningar inom kardiologi, denna vidare utbildning består av interna föreläsningar samt kurser som bedrivs i samarbete med Sahlgrenska Akademin och är poänggivande högskolkurser.

Om arbetsuppgifter
Som sjuksköterska jobbar du i par med undersköterska och tillsammans ansvarar ni för omvårdnaden av patienterna. Arbetet sker i nära samarbete med övriga professioner. I arbetsuppgifterna som sjuksköterska på HIA ingår EKG tolkning samt hantera teknisk utrustning. 

Om dig
Vi söker dig legitimerad sjuksköterska som är van att arbeta i team men är inte rädd att ta självständiga beslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare akutsjukvård men det är inget krav. Du är trygg och flexibel i din yrkesroll och har en god empatisk förmåga samt ett gott bemötande till patienter, dess närstående och dina kollegor.Tidigare arbetserfarenhet som sjuksköterska är meriterande, men inget krav.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4377
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Elenore Brandin , 072-452 09 18
  • Vårdenhetschef, Susann Johansson, 072-248 76 52
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Marianne Lindfors , 031-342 10 93
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-09-09

Wróć do ofert pracy