Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 232

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Vårdavdelning 232 är en högspecialiserad avdelning för planerad ortopedisk verksamhet. I första hand höft och knäoperationer. Det förekommer även en viss del akutortopedi. Avdelningen präglas av ett gott arbetsklimat och en god sammanhållning. I tätt samarbete med sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare arbetar du för att göra patienten trygg inför hemgång. Ortopedin är en mycket positiv vård där patienterna efter sin operation får en bättre livskvalitet. Du kommer till ett gott gäng där man värderar samarbete högt. Vi har regelbundna föreläsningar från personer i verksamheten. Vi uppmuntrar till fördjupad kunskap inom områden som intresserar. Schemaplaneringen är individuell och man arbetar två helger av fem.

Om arbetsuppgifter
Att arbeta som undersköterska på avdelning 232 innebär ett utvecklande, självständigt och roligt arbete. I din roll arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska och har en viktig del i att motivera och stötta patienterna i deras rehabilitering.

Om dig
Har du en positiv inställning, uppskattar samarbete, och önskar utvecklas i din roll som undersköterska så är du rätt person för arbetet.

Rekrytering sker löpande under annonseringstiden. Vårdenhetschef Maria Petersen är åter från semester vecka 32.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4286
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Petersen, 070-020 77 65
Publicerat 2019-07-22
Sista ansökningsdag 2019-08-20

Wróć do ofert pracy