Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedteknik och sterilteknik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Inom verksamhetsområde Ortopedteknik & Sterilteknik  arbetar ca 130 medarbetare tillsammans för att försörja patienter med ortopedtekniska hjälpmedel samt utveckla och driva den steriltekniska verksamheten. Omkring 70 av dessa medarbetare jobbar inom ortopedteknik där uppdraget är att försörja patienter i Göteborgsregionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Huvudenheten ligger i lokaler på Falkenbergsgatan 3, där även produktionen är förlagd. Utöver denna lokal så bemannar vi sjukhusen inom Storgöteborg. Vi arbetar med olika typer av inlägg och- skorförsörjning, ortoser samt arm - och benproteser.

Om arbetsuppgifter
På enheten vanligt förekommande arbetsuppgifter SUs värdegrund är formulerad ”Tillsammans för patienten med patienten” och ska genomsyra hur vi tänker och hur vi agerar i vår vardag och i våra beslut.

Om dig
Vi söker en ingenjör som är serviceinriktad, kreativ och initiativrik. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4263
Kontakt
  • Enhetschef Gisela Sigfridsson, 031-343 81 16
Facklig företrädare
  • SACO Peter Sommar, 031-343 81 45
Publicerat 2019-07-17
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Wróć do ofert pracy