Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Avdelning 302 IVA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Är du utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård och vill utveckla din yrkesroll? Infektionsklinikens intensivvårdsavdelning söker medarbetare!

Infektions-IVA avdelning 302, är en integrerad avdelning med fyra intensivvårdsplatser, två intermediärvårdsplatser samt nio allmänna vårdplatser, där vi vårdar patienter med olika typer av akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Här finns möjlighet att följa patienten genom hela vårdprocessen, från intensivvård fram till hemgång.

På vår enhet arbetar ca 68 sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete med läkare, fysioterapeut och andra stödfunktioner. Vi har en positiv arbetsmiljö, sedan länge präglad av kompetens, engagemang och humor. Kompetensutveckling sker löpande inom infektion- och intensivvård.

Arbetstiderna förläggs med individuell schemaplanering (ISP), rullande storhelgsschema och ett helgpass per arbetad vecka (2/5 helger). Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Dagens infektionssjukvård är mer intressant och aktuell än någonsin, med allt från bakteriell multiresistensutveckling till ebolautbrott. Låter det spännande? Ta chansen att bli en viktig kugge i vår verksamhet! Hör av dig så berättar vi mer.

Om arbetsuppgifter
Som undersköterska deltar man i det direkta omvårdnadsarbetet av kritiskt sjuka patienter med behov av kontinuerligt cirkulations- och respirationsunderstöd i isoleringsmiljö varvat med undersköterskeuppgifter på intermediär eller allmänna vårdplatser.

Om dig
Vi söker dig som är undersköterska och erfarenhet från akutsjukvård. Det är ett krav på att du har god kommunikationsförmåga då du kommer ha nära kontakt med bland annat kollegor. Det är ett plus om du har erfarenhet från intensivvård. Eftersom vi vårdar minderåriga på kliniken, så görs före anställning en kontroll i belastningsregistret. Intervjuer sker löpande

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4254
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Laila Johansson , 031-343 52 91
  • Sektionsledare, Lotta Koitrand, 031-343 53 83
Facklig företrädare
  • Kommunal, Ann Holst, 072-245 03 30
Publicerat 2019-07-18
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Wróć do ofert pracy