Södra Älvsborgs Sjukhus , Laboratorium för klinisk kemi Borås

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vi söker 2 undersköterskor till provtagningen på laboratoriemedicin på SÄS.

Om tjänsten
Vi söker undersköterskor till provtagningen som är en del av laboratoriemedicin på SÄS. Vår enhet är en serviceorganisation. Därför är det viktigt att patienter och beställare får ett trevligt och professionellt bemötande när de är i kontakt med oss.

Din profil
Du som söker skall vara utbildad undersköterska och ha en positiv inställning samt lägga stor vikt vid servicekänsla och ha stort patientfokus. I provtagningen får du dagligen möta många patienter så du måste kunna anpassa dig efter olika behov. Eftersom du aldrig arbetar ensam krävs ett gott samarbete med arbetskamraterna samtidigt som du skall kunna utföra ett självständigt arbete. Erfarenhet av provtagning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4154
Kontakt
  • Karolina Svensson, enhetschef, 033-616 2981
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal, 033 - 616 20 37
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Wróć do ofert pracy